google9d41ec0723d41cbd.html
 

Marknadsföring

marknadsföring

Har ni reklamfilm rekommenderar vi på Marknadsfor.se att publicera den på Youtube, för att sen enkelt videon vidare på sociala medier. Med TrueView-annonsering på Youtube når du potentiella kunder när de tittar på eller söker efter videor på YouTube, det vackra med Youtube är att det är enkelt att rikta reklamen till relevant publik. En annan fördel är att man betalar bara när tittarna visar intresse. Du behöver inte visa upp din annons för hela världen, bara för människor som sannolikt är intresserade av det du erbjuder 

marknadsföring

Youtube Annonsering

Videoannonser visas på YouTube och hela webben via Google Ads. Enligt comScore har videoplattformen mer än en miljard användare, finns i fler än 70 länder på fler än 60 språk och erbjuder ett stort utbud av innehåll från hela världen. Googles Display-nätverk når mer än 90 % av internetanvändarna världen över via två miljoner webbplatser och appar (källa: comScore).


Genom att inrikta dina videoannonser på YouTube och Googles Display-nätverk kan du visa annonser för människor vid rätt tillfälle. Med ett brett urval av inriktningsmetoder, som demografiska grupper, intressen, placeringar och remarketinglistor, kan du nå specifika eller nischade målgrupper baserat på vilka personerna är, vad de är intresserade av och vilket innehåll de tittar på.

Källa: Youtube

Vi hjälper er:

marknadsföring

Youtube 

Liksom miljontals andra innehållsskapare och företag kommer du använda Google Ads-plattformen för att visa och hantera videon som annons på YouTube. Med videoannonser kan du få fler tittare, och du betalar endast för de visningar som räknas. Kontakta oss på Marknadsfor.se så hjälper vi er att hantera Youtubes tjänster.

Vad väntar du på, kontakta oss på Marknadsfor.se så nyttjar vi detta enorma nätverk och deras tjänster. Om informationen inte räcker så med rapportering av visningstid för videokampanjer får du insikt i hur mycket tid människor lägger på att titta på dina videoannonser. Denna information kan hjälpa dig att förstå hur människor interagerar med dina videoannonser, vilka videoklipp människor tittar längst på och hur ditt innehåll lyckas göra användarna engagerade – även om de hoppar över annonsen. 

Vi hjälper er:

Enligt Youtube når Googles Display-nätverk mer än 90 % av internetanvändarna världen över via två miljoner webbplatser och appar 

Källa: Youtube