google9d41ec0723d41cbd.html
 
marknadsföring
Vi på Marknadsfor.se har jobbat med Wix sen 2012 och valet var enkelt eftersom vi vill erbjuda kunden den enklaste och effektivaste lösningen. Vi anser att kunden borde ha möjlighet att enkelt kunna redigera och uppdatera hemsidan om så önskas. Wix verktyg gör det enkelt för vem som helst att anpassa sidan precis som man önskar. Verktyget sätter inga gränser för din kreativitet och ingen kodning krävs. Din hemsida ser otrolig ut på alla enheter.

Det vi älskar med Wix är att det är smidigt att anpassa hemsidan för mobilen. Oftast vänder sig kunden till oss på Marknadsfor.se eftersom de vill spara tid och vi är duktiga på det vi gör.  Wix erbjuder tjänster som tillåter oss att skapa och hantera en professionell webbshop att sälja dina produkter på. Ta emot säkra betalningar och välj bland olika enkla betalningsmetoder, inklusive PayPal, kreditkort, offlinebetalningar m.m.

 
Det finns ingen anledning till att krångla till det, vi rekommenderar alltid företag att byta till Wix och vi hjälper er med allt från att designa/skapa, marknadsföra, "programmera, meta ord, SEO vänlig och underhålla/uppdatera eran hemsida
marknadsföring

Wix

Med Wix kraftfulla och smidiga teknologi gör det enkelt för vem som helst att bli online med en fantastisk, professionell och funktionell hemsida. Det finns inga kreativa gränser, du slipper kodning
 

Källa: Wix

Börja skapa din egna hemsida redan idag

marknadsföring

Varför?

Anledningen till att vi rekommenderar Wix tjänster är för att underlätta för dig och ditt företag som vår kund. Om du har tiden, tålamodet och kunskapen så är du fri att använda Wix på egen hand och om du har frågor så är du välkommen att kontakta oss.

Vi vet att det inte behöver vara komplicerat att skapa en hemsida eller sprida marknadsföring men vi vet också att det tar tid och det är av den anledningen vi finns här. Vi erbjuder en möjlighet att utveckla ditt företag samtidigt som ni sparar tid och kan fokusera på det ni är bra på. Tillsammans blir vi bättre.

Källa: Wix

Spåra beställningar, ta betalt, marknadsför utförsäljningar och hantera frakt – allt från ett och samma ställe. 

Vi hjälper er:

Vi på Marknadsfor.se gör din webbshop mobiloptimerad så att kunder kan bläddra bland och köpa dina produkter när de är ute på språng.