google9d41ec0723d41cbd.html
 
marknadsföring

Vi på Marknadsfor.se rekommenderar att kombinera din webbutik med Traderas tjänster. Tradera erbjuder simpel orderhantering, integrerad betalning och stor flexibilitet till dig som Traderasäljare.  För dig som vill skala upp försäljningen så erbjuder Tradera olika butikslösningar anpassade efter ditt företags behov. All försäljning sker i ditt namn och du väljer hur försäljningen ska gå till eftersom det är möjligt att erbjuda fastpris eller auktion. Vi på Marknadsfor.se hjälper er att komma igång genom att skapa din tradera butik.

marknadsföring

Tradera butik

Tradera erbjuder ditt företag att skapa din egna butik på Tradera. Alla produkter i butiken är sökbara i den ordinarie sökfunktionen, men kunder kan även söka på produkter inom butiken. I butiken är företagets produkter även uppdelade i kategorier så att potentiella kunder lättare kan hitta det de söker.

En butik på Tradera erbjuder även möjligheten att designa en unik butikslayout med din egna logotyp. På butikssidan rekommenderar Tradera att ha information om företaget, hur man som kund kan kontakta företaget samt vilka köpvillkor som gäller.
 

Erbjudande från Tradera

Vi hjälper er:

Källa: Tradera

marknadsföring

Tradera erbjuder:

  • Komplett e-handelslösning på Sveriges största shoppingsajt

  • Professionellt intryck med egen landningssida och din butikslogga

  • Lätt att administrera stora mängder artiklar med lagersaldo

  • Butiken är sökbar direkt från startsidan

  • Inga uppläggningsavgifter på butiksobjekt — du betalar endast provisionsavgift när du säljer*

Tradera erbjuder Integrerade betallösningar med PayPal och Klarna – säkert och enkelt för både dig och dina köpare och vi på marknadsfor.se hjälper dig att komma igång.

Traderas plattform erbjuder en butikslösning som är lika tillgänglig på mobiler och surfplattor som från din dator.

Källa: Tradera

Vi hjälper er: