google9d41ec0723d41cbd.html
 
marknadsföring

Idag är det viktigt att synas på Sveriges största sökmotor, Google My Business är ett lättanvänt verktyg som kan användas av företag och organisationer som vill hantera sin online närvaro på Google, bland annat på Sök, Maps och hur din företagsinformation visas på Google,.

Vi på Marknadsfor.se hjälper er att annonsera med Google Ads, en tjänst endast tar betalt för resultat och därför en av våra favorit tjänster som vi förmedlar och ger konsultation inom,

marknadsföring

Google My Store

Med hjälp av Google tjänsten Google My Store har du möjligheten att ta kontrollen över vad människor ser när de söker efter ditt företag. Vi på Marknadsfor.se hjälper er med att uppdatera din företagsprofil och Google My Store ger även möjligheten för ditt företag att kommunicera med kunder via mobil, surfplatta och dator. 

 

Bild kommer från Google My Store

Vi hjälper er:

marknadsföring

Google Ads

Som du vet vid det här laget så finns det många alternativ för att nå ut till din målgrupp och vi hjälper ditt företag att förmedla och konsultera. Med Google Ads kan du marknadsföra textbaserade sökannonser, grafiska displayannonser och YouTube-videoannonser till mobilannonser i appar, en fantastisk möjlighet och vi hjälper ditt företag att komma igång redan idag.

Med Google Ads kan ditt företag nå ut till potentiella kunder i närheten av ditt företag eller visa dina annonser i hela regioner eller länder. Google Ads är ett effektivt verktyg som tillåter dig att rikta din marknadsföring vart du än önskar.

Med tjänsten Google Ads kan vi se hur många som ser dina annonser, besöker webbplatsen eller ringer till ditt företag. Med hjälp av Ads och Marknadsfor.se kan ditt företag ta kontrollen över marknadsföringen.

Google erbjuder utöver Google-sökningar kan ditt företag även köra annonser på Googles nätverk med partnerwebbplatser (platser där meddelandet ”Google-annonser” visas) – inklusive YouTube. I det här nätverket kan du använda andra annonsformat, t.ex. bild- eller videoannonser, kontakta oss på Marknadsfor.se så hjälper vi er att komma igång.

Över 55 miljoner sökningar om dagen runt om i Sverige på Google

Källa: Google My Store

Vi hjälper er: