google9d41ec0723d41cbd.html
 
marknadsföring

Med Facebooks tjänster hjälper vi på Marknadsfor.se företag att utveckla sitt varumärke, Facebooks tjänster erbjuder möjlighet för ditt företag att bredda målgruppen, starta konversationer med kunder och personer som vill veta mer. Facebook ökar företagets online närvaro. Med en Facebook-sida kan du skapa en presentation anpassad för ditt företag, Facebook erbjuder allt från evenemang, bilder, videon, online butik och mycket mer.

Vi har lång erfarenhet gällande Facebooks algoritmer och deras tjänster. Oavsett om ditt företag arbetar globalt eller om det har rötterna i en lokal community kan vi på Marknadsfor.se hjälpa till med att hitta dina kunder här.

marknadsföring

Källa: Bild från Facebook

FB Butik

Marknadsfor.se hjälper dig och ditt företag attsynas med en snygg företagsbeskrivning för dina befintliga kunder på de viktigaste marknadsplatserna på internet och Facebook butiken är en smidig tjänst som kunden snabbt och enkelt hittar. Vi på Marknadsfor.se hjälper ditt företag att skapa en butik, rikta och skapa annonsering, lägga upp produkterna med mera.

Vi hjälper er:

marknadsföring

Paket: Annonsering

Enligt Facebooks statistik när en person ser att hans/hennes vänner gillar din verksamhet ökar sannolikheten för att personen minns din annons med 50 % och det är 35 % mer sannolikt att personen köper något. 

Marknadsfor.se och Facebook rekommenderar att annonsera extra på helgerna eftersom det är perfekt tillfälle att se till att annonserna når rätt målgrupper. Eftersom målgruppsinriktningen på Facebook är mer än 2 x mer exakt än i de flesta annonsnätverk online och det gör tjänsten till en viktig annonseringsplats. 

Med intressebaserad målgruppsinriktning kan du hitta personer baserat på information som de har lagt till på sin tidslinje, nyckelord som är kopplade till sidor de har gillat och andra källor. Kom ihåg att

Vi hjälper er:

"Fyra av fem svenskar använder sociala medier. Facebook används av ca 70 procent av de Svenska internetanvändarna."

Källa: Bild från Facebook