google9d41ec0723d41cbd.html
 
En webbutik är som att ha er butik/tjänst i alla kunders fickor  24/7, oavsett var de befinner sig

öka er tillgänglighet

Vi på Marknadsfor.se drivs av att bidra till att Sveriges företag utvecklas
 

Vilka är vi?

Vi erbjuder marknadsföringskonsultation och tjänsteförmedling i syfte att öka eran försäljning och synlighet online. Vi hjälper er att fånga kunders och potentiella kunders intresse för företagets erbjudande. Marknadsföring kan definieras som en processen där företag skapar värde för kunderna och bygger kundrelationer och i utbyte emot kundens intresse.

Vårt arbetslag hjälper företag att utvecklas inom marknadsföring, PR, ökad försäljning, webbdesign, marknadsundersökning , etablera nya försäljningskanaler och reklamproducering. Marknadsfor.se strävar att utveckla Sveriges näringsliv genom att professionell presentation och rikta företagens marknadsföring till ny potentiell kundkrets. 

Vi vet att marknadsföring är tidskrävande men samtidigt en viktig nyckel till ökad försäljning. Vi åtar oss uppdrag inom marknadsföring för att spara eran tid, så ni kan behålla fokus på det ni gör bäst.

Hur kan ni utveckla ert företag?

Vad behöver du?

Boosta Sociala medier

Tack vare vårat nätverk kan vi öka antalet "Likes" och följare redan från dag främst med ett syfte att öka marknadsvärdet samt företagets onlinenärvaro. 

Vi boostar dig på:
Instagram, Youtube, Linked In, Tumblr, Sound cloud, Spotify, Twitter, och Facebook
 

Bokningssystem

Underlätta för dig och kunderna med ett smidigt och lätt hanterat bokningssystem synkat med google kalender.

Hemsida

En butik, tjänst eller ett budskap som finns i varje människas ficka, oavsett vart i världen personen befinner sig.
En ny fräsch hemsida är ett bra sätt att visa att du finns och vad du kan erbjuda. Att online handeln ökar är inget nytt och anledningen är på grund av att internet är ett effektivt sätt att sälja produkter och tjänster via.
Vi hjälper dig med allt från internetbutik, portfolio, CV, kontakt, videogalleri, bildgalleri, musikuppspelning, onlinebokningar och så vidare. Det är bara du som sätter gränsen med din fantasi.

Vi hjälper er att komma igång med Swish, Klarna, Pay pal, Bitcoin betalningar 

Synas på internet

Vi sprider budskapet/företaget och vi gör det effektivt eftersom vi vet hur vi ska göra för att rikta marknadsföringen till dom som kommer bli era nya kunder.  Vi erbjuder även er hjälp med att uppdatera erat nyhetsflöde på sociala medier. 

 

Vi använder bland annat Facebook, som i september 2017 hade 16% fler aktiva medlemmar jämfört med 2016. Nästan alla svenskar har FB och vi hjälper till att rikta dina annonser samt visa upp rätt innehåll för rätt användare. FB, Instagram, Youtube och Google adwords med flera ökar företagets synlighet med enorma kliv.

Ni får även möjligheten att se annonsens spridnings effektivitet genom "ads seo verktyg", här kan ni enkelt se hur många ni nått ut till.

Kontakt med radio och tv

Vi hjälper till med att ta kontakta TV och radio så att ni kan annonsera eller få PR-tid.
 

Please reload

Reklam

SEO

ANNONSERING

Marknadsfor

Marknadsföring

VI HJÄLPER DIG