google9d41ec0723d41cbd.html
 
marknadsföring

Vi har lyckats etablera kontakt med Blocket och tack vare deras tjänster når du ett Sverige i miniatyr. Blockets styrka är räckvidd, områdes exponeringen, år på nacken men också möjligheten att exponeras mot tydligt nischade målgrupper. Vi rekommenderar Blocket som komplement för att öka din försäljning samtidigt som du når dina kunder enkelt och kostnadseffektivt. Öppna en butik på Blocket och exponera dina produkter och ditt varumärke på Sveriges största marknadsplats i takt med att ditt företag utvecklas. 

marknadsföring

Blocket butik

I Blocket butiken ingår en mängd olika finesser. Vi på Marknadsfor.se hjälper dig att skapa en egen butikssida där det ingår en reklambanner samt annonsstatistik så du kan se vilken effekt annonserna ger. Detta ger även dig en bättre förståelse för dina produkter och kunder. Vi på Marknadsfor.se hjälper även ditt företag att få en butikssida i mobilen! 

När du öppnar en butik på Blocket och exponera dina produkter och ditt varumärke på en av Sveriges största marknadsplatser så får du möjlighet att välja mellan Bas- eller Lightbutik och marknadsför hela ditt produktutbud under ett och samma tak. 

Vi hjälper er:

Källa: Bild blocket

marknadsföring

Paket: Annonsering

Vi på Marknadsfor.se har tagit del av blocket tjänster sen det lanserades och en fördel med Blocket är att de känner till sin målgrupp utan och innan och vi på Marknadsfor.se hjälper gärna till med tips och råd inför era kampanjer.

Vi på Marknadsfor.se med hjälp av Blockets tjänster hjälper ditt företag att lokalisera din målgrupp. 

Oavsett om du är en driven entreprenör som vill öppna en egen butik på Blocket, arbetar som marknadschef på ett globalt företag eller är en fastighetsmäklare som vill nå fler intressenter är Blocket något för dig. Kontakta oss på Marknadsfor.se så att vi kan hjälpa ditt företaget att utvecklas.

Vi hjälper er:

Enligt Blocket så har ditt företag möjlighet att nå ut till över 4 miljoner köpsugna besökare varje vecka - frågan är bara vilka av dem du vill nå?

Källa: Bild blocket